PÓLÓ HÍMZÉS BEMUTATKOZÁS | Budapest | Egyedi póló nyomtatás és gépi hímzés, továbbá munkaruha-, embléma-, sapka-, zászló- és törölköző-hímzés!

Pólóvarázs

Cégünk Magyarországon elsőként kezdett el foglalkozni gépi hímzéssel. 1979-ben hoztuk be hazánkba az első hímzőgépet, hogy az ötcsillagos szállodák (Intercontinental, Forum, Hungar Hotels szállodák) részére ágy és asztalneműket logóval lássuk el. Ahogy nőttek az igények úgy fejlesztettük és korszerűsítettük gépparkunkat és mintaválasztékunkat. Ma már modern szálvágós-színváltós computer vezérelt gépekkel tudjuk biztosítani az első osztályú minőséget. Hímezni gyakorlatilag bármilyen textilre tudunk, egyedi igény esetén forduljon hozzánk bizalommal, az elérhetőségeink bármelyikén. Egy darabtól több száz, vagy akár több ezer darabos megrendelést is rövid határidővel tudunk vállalni.
Igény esetén, tudunk segíteni a textilek (póló, pulóverek, polár pulóverek, stb.) nagyon kedvező áron való beszerzésében is.

Fontos, hogy árajánlatot csak pontos grafika alapján tudunk adni. A kívánt mintát kérjük küldje el nekünk e-mail-ben, bármilyen grafikai formátumban (jpg,bmp,png,cdr,ai,eps,stb.), amennyiben lehetséges minél nagyobb felbontásban. Az árajánlatot legkésőbb 12 órán belül megküldjük, de amennyiben sürgősen szükség van rá, úgy akár fél óra alatt is el tudjuk készíteni- ebben az esetben kérjük telefonon jelezze.
Kiknek ajánljuk:
— varrodáknak
— reklámcégeknek
— nagyvállalatoknak
— gyermekruha készítőknek
— sport egyesületeknek
— óvodáknak
— iskoláknak
— baráti társaságoknak
Forgalmazott márkák:
— Fruit of the loom
— B&C
— Gildan
— Sol's

Várjuk szíves megrendelésüket!
A Pólóvarázs csapata

Termékeink

Tekintse meg termékeinket!

Galéria

Tekintse meg képeinket!

Póló tervező

Tervezze meg most egyedi pólóját!

Üzletünk

Nézzen be üzletünkbe!
Kérje ajánlatunkat!